Simkad BeONE Prepaid

by

BeONE Prepaid merupakan syarikat telekomunikasi yang menyediakan plan panggilan dan data internet yang super jimat dan termurah dipasaran yang menggunakan coverage terluas di Malaysia iaitu Celcom.

Simkad BeONE Prepaid secara rasminya diperkenalkan pada orang ramai pada 1/1/2021 dimana simkad ini menyediakan plan yang 80% sesuai dengan kehendak pengguna smartphone di Malaysia. Dengan harga plan yang termurah dipasaran, menjadikan ia mampu dimiliki oleh hampir seluruh penduduk Malaysia.

Dengan pakej internet yang pantas Unlimited speed, Hotspot tanpa had dan plan panggilan tanpa had ke semua rangkaian yang murah, menjadikan BeONE adalah satu-satunya plan “unik” dipasaran. Dengan harga serendah RM30 dan RM10 sahaja sebulan.

Plan BeONE Prepaid

Buat masa sekarang, beone memiliki 2 plan iaitu K30 dan K10 yang. yang paling popular adalah K30 redFAST

RM30 RedFAST

Plan redFAST (K30)

 • RM30 / 30 hari
 • Data 30GB kelajuan tinggi
 • Data tiada pecahan
 • Unlimited call ke semua rangkaian
 • Data asas 10GB
 • Add on data hanya serendah RM10 untuk 10GB (data high speed)

Selain dari plan diatas (redFAST) plan K10 redPASS juga menjadi pilihan orang ramai.

RM10 redPASS

Plan redPASS (K10)

Dengan hanya kredit RM10, anda akan dapat tempoh validity selama sebulan (30 hari) dan boleh melanggan mana-mana salah satu plan dibawah :

 • redCALL Unlimited call all line.
 • redSOCIAL 10GB kelanjuan tinggi social seperti facebook, instagram & twitter.
 • redVIDEO 10GB kelajuan tinggi untuk video contoh YouTube atau Netflix.
 • redSMS 100 SMS kesemua rangkaian.
 • redMUSIC saluran radio online terpilih (RM5)

p/s : Anda juga boleh melanggan lebih dari satu plan redPASS dimana setiap plan berharga RM10 untuk tempoh 30 hari.

Topup Yang Mudah Didapati

Topup beone sangat mudah didapati. anda boleh topup secara online atau online atau di kedai-kedai seperti yang tertera gambar dibawah. Anda juga boleh topup dengan mana-mana dealer BeONE jika anda mahu.

Anda juga boleh topup direct online di aplikasi BeONE Prepaid. cukup mudah.


Peluang Jana Pendapatan

Selain menawarkan plan yang super jimat, BeONE Prepaid juga memberi peluang kepada pengguna mereka menjana pendapatan dengan upgrade menjadi ejen @ dealer. Dengan komisen sehingga 5 level, dealer BeONE mampu jana pasif income tanpa had secara berterusan.

keratan akhbar sinar harian

Dengan hanya RM50 untuk pengguna upgrade menjadi dealer, mampu membina empayar bisnes simkad sendiri. Bisnes simkad yang cukup mudah dan berpotensi tinggi yang boleh dibuat secara online, offline, part time atau full time.

Bisnes simkad ini juga sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur (18 tahun keatas) dan hanya untuk warga negara malaysia sahaja.

BeONE Prepaid juga dalam proses untuk melancarkan plan-plan baru yang mampu beri saingan hebat pada telco-telco lain. Guna simkad jimat sambil jana pendapatan, sangat menguntungkan.

Mempunyai pertanyaan? Klik disini hubungi kami atau anda boleh hubungi dealer kami yang terdekat dengan anda di link dibawah.

error: Content is protected !!