BeONE Prepaid

All About Infinity | Internet Pantas Termurah di Malaysia

BeONE Prepaid adalah telco yang menyediakan plan data internet yang pantas tanpa sekatan Mengguna coverage terluas di Malaysia iaitu Celcom. BeONE juga menawarkan kepada pengguna mereka menjadi usahawan telco bagi mereka yang berminat untuk jana pendapatan pasif tanpa had.

.

.

BeONE Prepaid Termurah di Pasaran

⬇️ HOT PLAN RM30 / 30 HARI
✅ 30GB kelajuan tinggi
✅ Data tiada pecahan
✅ Internet tiada limit harian
✅ Unlimited call all line
✅ 10GB basic data
✅ Hotspot sampai habis data
✅ Unlimited Social chat

Boleh add on data high speed serendah RM10 sahaja untuk 10GB

⬇️ PLAN FLEXIBLE RM10 / 30 HARI
✅ redCALL – Unlimited call all line
✅ 10GB redVIDEO (Youtube netflix)
✅ 100 SMS keseluruh rangkaian
✅ redMusic – RM5 tanpa had
✅ Hotspot mengikut data plan
✅ 10GB redSOSIAL (fb, ig, whatsapp, wechat)

Dengan kredit RM10, anda boleh pilih mana-mana plan redPASS diatas

Kenapa Anda Perlu Guna BeONE Prepaid


COVERAGE TERLUAS

Mengguna coverage yang sangat stabil dan terluas di Malaysia


PAKEJ JIMAT

Plan prepaid yang jimat dan murah sesuai untuk semua golongan


TIADA KONTRAK

Boleh bertukar plan bila-bila masa sahaja yang anda suka


JANA PENDAPATAN

Boleh upgrade menjadi Dealer untuk jana income jika mahu

BeONE Sales Executive

BeONE memberi peluang yang luas kepada pengguna mereka yang berminat nak jana pendapatan dengan menjadi dealer simkad Beone (Sales Executive). Jana pendapatan tanpa had bersama team kami. Lebih mudah untuk anda kerana Kami bantu anda promosi jika daftar dealer di website ini.

keratan akhbar sinar

Team Menyediakan Marketing & Networking Plan yang mantap dimana ia dapat membantu dan memudahkan dealer buat sales dan networking

Support group juga disediakan, anda tidak akan keseorangan. Bahan promosi dan iklan disediakan.

Setiap Dealer team kami, akan dibantu promosi di halaman utama web ini dan juga di facebook page utama kami iaitu BeONE Malaysia. Setiap dealer team kami akan dapat sebuah website promosi secara percuma bagi memudahkan dealer menyampaikan info mengenai BeONE Prepaid.

Video Simulasi Pendapatan Bersama BeONE Prepaid

Mana-mana pengguna simkad BeONE yang membuat tambah nilai dengan anda, anda akan menerima 5% komisen dari jumlah tambah nilai tersebut serta-merta.

Unlimited Income dengan 5 level Pendapatan

Yuran pendaftaran dealer simkad BeONE hanya RM50 sahaja. Kami juga akan bantu anda promosi.

Berminat nak daftar simkad BeONE Prepaid sebagai Pengguna atau Dealer, anda boleh daftar dengan dealer kami yang terdekat dengan anda di senarai dealer kami.

Klik link senarai negeri untuk mencari dealer kami yang terdekat dengan anda di seluruh malaysia.

Soalan Lazim

Berikut adalah soalan-soalan yang sering ditanya mengenai simkad beone. Kami sertakan jawapannya.


Apa itu BeONE Prepaid

  • Beone prepaid adalah satu produk simkad prepaid yang menawarkan pakej yang paling murah dan berbaloi dipasaran. dengan internet yang berkelajuan tinggi tanpa sekatan dengan menggunakan coverage yang terluas di malaysia.


BeONE Prepaid Ok Ke?

  • Sangat-sangat ok dan terbaik. Harga cukup murah internet pun laju. Belum ada telco lain yang mampu beri pakej seperti beone. Data high speed termurah dan besar yang cukup flexsible


Apakah kelebihan beone?

  • Beone mempunyai kelebihan tersendiri yang tiada pada simkad lain. antaranya ialah, dengan hanya topup RM10, tempoh sah adalah 30 hari dan anda boleh buat panggilan secara percuma selama 6000 minit sesama beone. Plan yang ditawarkan juga sangat flexible dan mampu dimiliki oleh semua golongan masyarakat.


Pakej Paling Menarik BeONE Prepaid?

  • Plan redFAST merupakan Pakej paling menarik beone prepaid. Dengan harga yang sangat rendah RM30 sahaja sebulan anda sudah mampu miliki internet yang berkelajuan tinggi selama 30 hari. untuk lebih info mengenai pakej ini, anda boleh baca info di link klik Plan redFAST.


Adakah Pakej Internet Beone Ada Limit Hotspot?

  • Mana² pakej beone yang anda langgan, tidak mempunyai limit hotspot. anda boleh hotspot data internet sampai habis. Begitu juga dengan data add on 10GB RM10, anda boleh hotspot sampai habis.


BeONE Prepaid Ada Kontrak Ke?

  • Simkad beone adalah prepaid dan tiada kontrak kontrak. Anda boleh keluar dari beone atau terminate bila² masa sahaja. Atau anda boleh buang simkad dengan begitu sahaja jika tidak mahu guna lagi tanpa sebarang black list.


Blacklist Boleh Daftar Ke?

  • Boleh tiada Masalah jika anda ingin menjadi pengguna. Akan tetapi tidak boleh menjadi ejen atau dealer beone jika anda blacklist dengan redONE. Anda perlu clearkan nama anda dengan redone terlebih dahulu sebelum mendaftar sebagai dealer beone prepaid.


Nak Kekal Nombor Lama Boleh Tak?

  • Boleh, tiada masalah asalkan anda lepas syarat yang telah ditetapkan oleh mana² telco provider dan SKMM. Hubungi dealer kami untuk mengetahui syarat kekal nombor lama.


Simkad Beone Boleh Letak Di Modem Wifi?

  • Boleh, tiada masalah. bergantung kepada modem yang anda guna. ada sesetengah modem provider telah lock untuk simkad tertentu. Pastikan modem anda tidak lock mana² simkad sebelum anda guna beone prepaid di modem anda.


Bagaimana Cara nak Jadi Dealer beone?

p/s : Jika anda serius dan betul² berminat untuk daftar ejen, jadilah dealer bersama team kami (BeONE Malaysia) kerana team juga akan bantu anda promosi untuk memudahkan jualan.


Apakah Syarat Untuk Menjadi Dealer BeONE Prepaid?

  • Syaratnya anda mestilah berumur 18 tahun keatas dan Warganegara Malaysia. Anda juga mestilah menjadi Pengguna terlebih dahulu dan tidak blacklist dengan redone.

Sesi soal jawab ini akan sentiasa update dari masa ke semasa jika ada pertanyaan baru.

Jika anda ingin bertanya atau perlukan penerangan yang lebih jelas, sila hubungi kami atau anda juga boleh berhubung dengan dealer beone kami yang terdekat dengan anda di seluruh Malaysia melalui link dealer kami dibawah.

Dealer BeONE Prepaid Seluruh Malaysia

 25,123 total views,  1 views today

error: Content is protected !!