Kelebihan Bisnes Simkad

by

Mungkin anda tidak tahu simkad yang anda guna hari² sebenarnya boleh generate pendapatan yg berterusan. pendapatan pasif yg lumayan jika anda tahu caranya.

Tapi tidak semua simkad yg mampu jana pendapatan tanpa had. hanya ada beberapa sim sahaja. contoh sim yg mampu jana income ialah simkad BeONE.

Simkad BeONE Prepaid

BeONE Prepaid adalah simkad yang terjimat di malaysia yg menggunakan coverage terluas iaitu celcom. Menyediakan data internet yg pantas, data yg super murah tiada pecahan dan boleh hotspot kesemua data yg ada. dilengkapi dengan pakej unlimited call.

Bila anda guna simkad ini, anda boleh upgrade menjadi dealer sim bila² masa sahaja untuk menjana pasif income yg lumayan jika anda mahu.

Kelebihan Bisnes Simkad berbanding bisnes lain

1). Pendapatan pasif dan Repeat sales yang tinggi kerana sekali anda jual, hasilnya anda akan dapat berkali² bahkan mungkin seumur hidup selagi user guna simkad yang anda jual. anda akan dapat komisen setiap kali user topup simkad mereka.

2). Market yang sangat luas. potensi yang sangat besar. Zaman sekarang, semua guna handphone & handphone semestinya guna simkad. lebih dari 30 juta rakyat malaysia guna simkad dan angka ini sentiasa meningkat. Ini adalah satu peluang yg sangat besar untuk anda jana pendapatan yg lumayan.

3). Bisnes yang sangat mudah diuruskan. Boleh dibuat secara santai. part time atau full time. online atau offline yang lansung tidak mengganggu aktiviti harian atau kerja hakiki anda. Semudah ABC. Sesuai untuk semua golongan.

4). Mudah dijual kerana simkad adalah produk keperluan semua orang di zaman sekarang. bahkan kanak² juga memerlukan simkad.

Anda mungkin lebih jelas dengan gambar dibawah ini.

kelebihan Bisnes Simkad

Jual sekali, untung berkali-kali. Bisnes yang sangat menguntungkan dan mudah diuruskan.

BeONE Prepaid mempunyai kelebihannya yang tersendiri dimana, jika anda mendaftar sebagai ejen atau dealer sim BeONE, anda mampu jana unlimited pasif income dengan 5 level pendapatan. jika anda berminat nak daftar dealer BeONE, klik disini hubungi kami.

Atau anda juga boleh mendaftar dengan team Dealer BeONE Malaysia yang terdekat dengan anda. klik link dealer dibawah.

Dengan simkad BeONE ini, anda mampu jana pasif income sehingga 5 angka kerana plan yang ditawarkan adalah termurah di Malaysia dan senang dijual. Permintaan juga sangat tinggi.

BeONE Sales Executive

error: Content is protected !!